Haberler

Koray Avcı Sevenleri İle 3 Aralık Günü Buluşacak!

Güncelleme:

Genç şarkıcı Koray Avcı 3 Aralık Perşembe günü Agora Alışveriş Merkezi D&R mağazasında imza günü gerçekleştirecek.


2010 yılında bir arkadaşıyla katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarı finale kadar yükselen Ağustos 2015'te yayımladığı "Aşk ile" isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan sanatçı, albümünde usta sanatçıların eserleri dışında kendi besteleri ve şiirlerine de yer vermiştir. Büyük bir beğeni kazanan genç şarkıcının imza günü 3 Aralık Perşembe günü Agora Alışveriş Merkezi D&R'da gerçekleşecektir.

Sesi gülen adam olarak ismini duyuran genç şarkıcı Koray Avcı ; Neşet Ertaş, Volkan Konak, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya, Onur Akın ve ismini sayamadığımız birçok sanatçının efsaneleşmiş eserlerini kendi yorumuyla yeniden gün yüzüne çıkarmaktadır. Son yıllarda profesyonel stüdyo kayıtlarına başlayarak kendi tarzlarında müziğe devam etmekteler. Sanatçı ayrıca 2015 yılında başlayan albüm çalışmaları ve dizi jenerik müziği projelerine imza atmıştır.

Ayrıca Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz konserler vererek duyarlı bir davranış sergileyen Koray Avcı dünyanın birçok yerinde sayısız konser vermiştir. Koyu bir Nazım Hikmet hayranı olan sanatçı, sık sık şarkı aralarında şiirler okuyarak seyircisini kendisine hayran bırakmaktadır.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; daha önce Can Bonomo, Yılmaz Özdil, Ozan Doğulu, Cem Özer, Canan Tan, İclal Aydın, Beki İkala Erikli, Hadise, Murat Boz, Evrim Özkaynak, Can Gox gibi birçok ünlü ismi ağırlayan İzmirlilerin buluşma noktası Agora Alışveriş Merkezi nde 3 Aralık Perşembe günü saat 16.00"da "genç şarkıcı Koray Avcı"yı D&R Mağazasında ağırlayacaklarını belirtti.

Noyan, genç yetenek Koray Avcı'nın imza gününe tüm İzmirlileri davet ederek, değerli sanatçıyı Agora Alışveriş Merkezi D&R mağazasında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neşet Ertaş Koray Avcı Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title