Haberler

Köpek Almak İçin Geldikleri Sivas'ta Aynı Günde 2 Trafik Kazası Geçirdiler

Gümüşhane'den Sivas'a Kangal Köpeği Almaya Gelen Baba ile Oğlu, Aynı Gün İçerisinde 2 Ayrı Trafik Kazası Geçirdi.

Gümüşhane'den Sivas'a Kangal köpeği almaya gelen baba ile oğlu, aynı gün içerisinde 2 ayrı trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane'den Sivas'ın Kangal ilçesine dünyaca ünlü Kangal köpeği almak için gelen Fethi Tuğ (64) ile oğlu Halil Tuğ (26), ilçede bir çiftlikten köpek alıp geri dönüş yoluna çıktı. Kangal ilçesinden ayrılacakları sırada Halil Tuğ idaresindeki 29 AV 637 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan baba ile oğlu, minibüslerini kontrol ettikten sonra yola devam etti.

Bu sefer direksiyona geçen baba Fethi Tuğ, Suşehri ilçesi girişinde bulunan D-100 karayolu Zara yol ayrımına geldiği sırada, Akıncılar ilçesinden Suşehri'ne gelen İsa Özcan idaresindeki 58 SF 411 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü İsa Özcan ve oğlu Enes Özcan (18) ile Fethi Tuğ ve oğlu Halil Tuğ yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları Suşehri Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(SY-İG-ATÖ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title