Haberler

Konyaspor Kalecisi Özden: "Fatih Terim, Beni Aramadı"

Konyaspor'un Son Günlerde Tartışılan Kalecisi Özden Öngün, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Konyaspor-galatasaray Maçında Arda ile Girdiği Pozisyonda Hem Kendisini Hem Arda'yı Sakatlaması Üzerine Kendisi Aramadağını Belirterek, Haberlerin Gerçeği Yansıtmadığını Söyledi.

Konyaspor'un son günlerde tartışılan kalecisi Özden Öngün, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Konyaspor-Galatasaray maçında Arda ile girdiği pozisyonda hem kendisini hem Arda'yı sakatlaması üzerine kendisi aramadağını belirterek, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Konyaspor- Galatasaray maçında kaleci Özden ile Arda girdiği pozisyon sonucu sakatlanarak oyun dışı kalmıştı. 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan kaleci Özden'i Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in telefonla aradığı yönünde çıkan haberler üzerine Özden, Konyaspor kulübünün resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Fatih Terimin kendisini uyarmadığını belirten Özden, şunları söyledi:

"Fatih Terim hocam, beni arayarak kesinlikle böyle şeyler söylemedi. Bu tamamen uydurma bir haber. Arda ile görüştüm ve Arda, 'Kasıtlı bir hareket yapmadığını biliyorum. Futbol içerisinde böyle sakatlıklar olur abi, canını sıkma, sana da geçmiş olsun' dedi. Haberin hangi amaçla yapıldığını anlamış değilim"

Arda ile girdiği pozisyonda kesinlikte art niyetinin olmadığını ifade eden Özden,"Futboldan ekmek parası kazanan kişiler olan biz futbolcuların, art niyetli olmalarını düşünmek bile bir suçtur. 19 Mart ve 20 Mart tarihinde yayınlanan bazı ulusal gazetelerde çıkan haberleri, özellikle de 20 Mart Salı günü (Bugün) bir gazete de yayınlanan haberi üzüntüyle takip ettim. Öncelikle, Fatih Terim hocamla sakatlığımın ardından bugüne kadar herhangi bir telefon konuşması yapmadım. Yapılmayan bir telefon konuşmasından haberde yer aldığı gibi cümlelerin nasıl çıktığını anlamış değilim."dedi.

İsmail AKKAYA -KONYA / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title