Haberler

Konyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Kilitlendi

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. Haftasında Pazar Günü Kendi Evinde Oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Kilitlendi.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Pazar günü kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kilitlendi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5'e 2 pas çalışması yapan oyuncular, top çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Konyaspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Washington, hafta sonu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Maç hakkında takım arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Gerçekten güçlü bir takımız. Bu maçı kazanmaya ihtiyacımız var.

Umarım hafta sonu gülen taraf biz oluruz. Trabzonspor maçında uzun şutlarla kaleyi denedik. Ben de gol atmayı denedim. Ama pazar günü ilk golümü atacağıma inanıyorum" diye konuştu.

(BÇ-FM-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title