Haberler

Konyaspor'da Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Turkcell Süper Lig'inin 19. Haftasında Oynanan Maçta Denizlispor Karşısında Alınan 5-1'lik Galibiyetin Tesadüf Olmadığını Belirtti.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Turkcell Süper Lig'inin 19. haftasında oynanan maçta Denizlispor karşısında alınan 5-1'lik galibiyetin tesadüf olmadığını belirtti.

Denizlispor karşısında bu sezonun en iyi futbolunu sahaya yansıttıklarını belirten Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, "Sezonun şimdiye kadar olan bölümündeki en iyi oyunlarından birini sergileyerek farklı bir galibiyet aldık. Oyunun genelinde hakimiyet bizdeydi. Futbolcularımız farklı skora rağmen oyun disiplininden kopmayarak son düdüğe kadar büyük çaba sarf ettiler. Neticesinde de sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ama sadece bir maç kazandığımızı biliyoruz. Kesinlikle ayaklarımız yerden kesilmeyecek. Zaten bu düşünceye sahip olan bir oyuncular ve teknik heyetle çalışıyoruz. Konyaspor tarihinde bizim yönetimimize nasip olan ilklere yenilerini ekleyerek yükseliş çıtamızı devam ettirmek amacındayız. Sezonun ikinci devresinin ilk 3 maçında 7 puanlık bir hedef belirlemiştik. Bunun 4 puanını topladık. Hedefi tutturmak için Antalyaspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Bu inanmış kadroyla bunu da başaracağımıza inanıyorum. Denizlispor maçında olumsuz hava şartlarına rağmen Atatürk Stadı'na gelerek takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Konyasporun ara transfer döneminde renklerine bağladığı Portekiz'li oyuncu Neca ise, Denizlispor karşısında iyi futbol oynadıklarını dile getirerek, "Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Erken bulduğumuz gollerle ve etkili futbolumuzla sahadan galip ayrılarak 3 puanı aldık. Bende ligdeki ilk maçımda gol attığım için çok mutluyum. Oynadığımız iyi futbolumuzun devamı gelecek" diye konuştu.

(BÇ-İP-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title