Haberler

Konya: Konya'da Asayiş Uygulamaları

Konya'da Son Bir Hafta İçerisinde Aranan 101 Kişi Yakalanırken, 43 Kişiden 19 Adet Tabanca ve 19 Adet Bıçak Ele Geçirildi.

Konya'da son bir hafta içerisinde aranan 101 kişi yakalanırken, 43 kişiden 19 adet tabanca ve 19 adet bıçak ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asayiş uygulamalarında son bir haftada, aranan 101 kişi yakalandı. Yakalanan 101 kişinin yanı sıra, 43 kişi de tabanca ve bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Konya'nın huzurunu bozdurmayacaklarını belirten Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin, "Ekiplerimiz profesyonel bir şekilde uygulamalarına devam ediyor. Son bir hafta içerisinde yakalanan şahıslar ve ele geçirilen silahlar, ekiplerimizin profesyonel çalışmasını gösteriyor" dedi.

Bir hafta içerisinde yapılan uygulamalarda dün iki ayrı yerde silah yakalatan 5 kişinin olayının ilginçliği dikkat çekti. İlk olarak merkez Selçuklu İlçesi Bakırcılar Sanayi Sitesi'ndeki bir birahaneye arama yapmak için giden polis ekipleri, masada oturan Mustafa A'nın (43) karşısındaki Hamza Ç'ye (36), masa altından tabanca verdiğini gördü. Bu sırada karşısında polisleri gören Hamza Ç., masanın altından tabancayı çıkartarak, "Bu silahı bana Mustafa verdi, ne olduğunu bilmiyordum" diyerek tabancayı polise teslim etti. Mustafa A. ise, "Yalan söylüyor, benim tabancadan haberim yok" yanıtını verdi.

İkinci silah yakalatma olayı ise, merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde şüpheli bir aracı durduran polis, koltuk üzerindeki tabancayı gördü. Araçta bulunan S.K, R.H. ve S.U'yu gözaltına alan polis tabancanın kime ait olduğunu sorduğunda, "Bilmiyoruz, haberimiz yok" cevabı aldı. Silahların kendilerine ait olduğunu kabul etmeyen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title