Haberler

Konya'da Yerel Yönetimler

Konya'nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Tarafından Yaptırılan Spor Salonu ve Kongre Merkezinin İnşaatı Hava Koşullarının Olumsuz Olmasına Rağmen Sürüyor.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonu ve kongre merkezinin inşaatı hava koşullarının olumsuz olmasına rağmen sürüyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek 2007 Mevlana Yılında bu tesisi Konya'ya kazandıracaklarını söyledi. Başkan Esen, Konya'nın en büyük spor ve kongre kompleksi olacak tesisin 13 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip bulunduğunu belirtti. Tamamlandığında 4 bin kişilik seyirci kapasitesi ile Türkiye'nin sayılı spor salonlarından biri olacak tesisin kongre ve gösteri merkezi olarak ta kullanılabileceğini dile getiren Başkan Esen, "2007 Mevlana Yılı nedeniyle Konya'ya kazandırdığımız bu tesis şehrimizin büyük bir açığını kapatacak. 2007 Ağustos ayında açılışını yapmayı planlıyoruz. Tesisin en kısa sürede tamamlanması için en zor hava koşullarında bile yapım çalışmaları devam ediyor. Yağmur ve kar yağışları bile çalışma programımızı aksatmıyor. Tesislerin inşaatında çalışan tüm işçilere teşekkür ediyorum" dedi.

(İP)

04.02.2007 14:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title