Haberler

Kırşehir'den aldıkları kepçeyi İstanbul'da yurt dışına satmaya çalışan 2 zanlı tutuklandı

Güncelleme:

Kırşehir'den çalınan kepçeyi İstanbul üzerinden yurt dışına satmaya çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Kırşehir'den çalınan kepçeyi İstanbul üzerinden yurt dışına satmaya çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Ankara-Kayseri kara yolu üzerindeki merkez Özbağ beldesinde elektrik hattı döşenmesinde kullanılan taşeron bir firmaya ait kepçenin çalındığı bilgisi üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma yaptı.

Çevredeki güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerini inceleyerek çalışmayı genişleten ekipler, yaklaşık 320 saatlik görüntü incelemesinin ardından üç kişi tarafından çalınan kepçenin önce Ankara'ya oradan da nakliye tırı ile İstanbul'a götürüldüğünü belirledi.

Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle şüphelilerin kimliklerini belirleyen Kırşehir polisi, zanlılardan M.K'yi Ankara'da, S.İ'yi İstanbul'da yakaladı.

Gözaltına alınarak Kırşehir'e getirilen şüpheliler, sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Firari İ.Z'nin aranmasına devam ediliyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek kepçeyi teslim alan taşeron firmanın temsilcisi Özkan Göktaş, AA muhabirine, Özbağ beldesinde elektrik hattı döşemek için kullandıkları iş makinesinin 5 Nisan'da çalındığını söyledi.

Kısa sürede iş makinesini bularak teslim eden polis ekiplerine teşekkür eden Göktaş, "Ellerinden gelen bütün özveriyi gösterdiler. Olayın başladığı ve bittiği noktaya kadar teknik çalışmalar yaptılar. Piyasa değeri yaklaşık 250 bin liralık kepçeyi bulup getirdiler. Kendilerine minnettarız. Kepçeyi buradan aldıktan sonra sürerek Ankara'ya kadar götürmüşler. İstanbul'a başka birine satmışlar. Nakliye ile İstanbul'a kadar götürmüşler. Yurt dışına götürülecekken ekipler bulup teslim ettiler." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir İstanbul Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title