Haberler

Kılıçdaroğlu: Balbay ve Haberalın Durumuna Şaşırmadım

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tahliye talepleri reddedilen Balbay ve Haberal'ın durumuna ilişkin, "Ben şaşırmadım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tahliye talepleri reddedilen Balbay ve Haberal'ın durumuna ilişkin, "Ben şaşırmadım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tahliye talepleri reddedilen Balbay ve Haberal'ın durumuna ilişkin, "Ben şaşırmadım. Bildiğimiz bir gerçekti. Sanıyorum sayın Erdoğan hayatındaki en mutlu günlerinden birini yaşıyordur" dedi.

Kılıçdaroğlu, Ortadoğulu basın kuruluşlarının Ankara'daki temsilcileri ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, iftar öncesinde CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın tahliye taleplerinin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından reddedilmesine ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Silivri toplama kampında adalet dağıtılmayacağını defalarca dile getirdim. Orada iktidarın yargıçları var, halkın yargıçları yok. Orada milli iradeye saygı duyan yargıçlar yok. Milli iradeye karşı olan yargıçlar var. Sayın Erdoğan düşüncelerini açıklamıştı. Milletvekillerinin serbest bırakılması gibi bir talebinin olmadığını söylemişti. Bu yargıçlar da yargıç cübbesini giydiklerinde yargıç olduklarını sanıyorlar. Bunlar yargıç değiller, siyasi iktidarın sopasıdır. Sopa görevini yerine getiriyorlar. Ben şaşırmadım. Bildiğimiz bir gerçekti. Sadece onlar görevlerini yerine getirdiler. Sanıyorum sayın Erdoğan hayatındaki en mutlu günlerinden birini yaşıyordur." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Balbay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title