Haberler

Kemer Semt Pazarına Kontrol Terazisi

Tüketicinin Korunması Amacıyla Belediyeler Tarafından Halka Açık Semt Pazarlarında Yasal Gerekleri Sağlamak Amacıyla Konulan Kontrol Terazisi, Kemer Pazarında da Hizmete Girdi. Vatandaşlar Alışveriş Yaptıktan Sonra İstedikleri Takdirde Bu Kontrol Terazisinde Aldıkları Ürünlerini Tartarak Eksik ya da Fazla Olma İhtimalini Kontrol Etme Şansına Sahip Olabilecekler.

Tüketicinin korunması amacıyla belediyeler tarafından halka açık semt pazarlarında yasal gerekleri sağlamak amacıyla konulan kontrol terazisi, Kemer Pazarında da hizmete girdi. Vatandaşlar alışveriş yaptıktan sonra istedikleri takdirde bu kontrol terazisinde aldıkları ürünlerini tartarak eksik ya da fazla olma ihtimalini kontrol etme şansına sahip olabilecekler.

Kemer sebze pazarını gezen ve vatandaşlar ile bayramlaşan Başkan Şeker burada kontrol terazisini de inceledi. Şeker burada yaptığı açıklamasında, “Pazarda zaten terazilerimiz her yıl gerekli kontrollerden geçiriliyor. Tüketicinin korunması için belediyeler tarafından halka açık semt pazarlarında yasal gerekleri sağlayan birer kontrol terazisi bulundurulması ve bu terazinin üzerinde belediyeye ait şikayet telefonlarının yer alması gerekmekte. Bizde bu konuda kontrol terazimizi sebze pazarımıza koyduk. Vatandaşlarımız yavaş yavaş bu konuda duyarlılığını gösterip, isterlerse aldıkları ürünleri kontrol ediyorlar“ dedi.

(KK-AT-Y)

24.12.2007 16:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title