Haberler

Kayseri - MHP'li Aday, Seçmenlerle Çektirdiği Fotoğrafları Konuşturdu

MHP'li aday, seçmenlerle çektirdiği fotoğrafları konuşturdu Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA)- MHP Kayseri Milletvekili adayı Kamil Karamete, seçim ziyaretlerinde tokalaştığı kişilerle birlikte çektirdiği fotoğraflara çizgi roman gibi konuşma balonları ekleyip takipçileri ile paylaşıyor.

MHP'li aday, seçmenlerle çektirdiği fotoğrafları konuşturdu

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA)- MHP Kayseri Milletvekili adayı Kamil Karamete, seçim ziyaretlerinde tokalaştığı kişilerle birlikte çektirdiği fotoğraflara çizgi roman gibi konuşma balonları ekleyip takipçileri ile paylaşıyor.

Karamete ilçe ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri de yaparken çektirdiği fotoğraflara konuşma balonları yerleştirerek, bunları sosyal medyadan paylayırken aralarında geçen ilginç diyaloglara yer veriyor. Bazı kişiler sosyal medya üzerinden Karamete'nin bu yöndeki çalışmasını ilgiyle izlediklerini anlatırken, "Eskiden çizgi roman, okurduk. Şimdi de Karamete okuyoruz" diye espri yaptı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title