Haberler

Kaymakamları İçin Ankara'ya Gittiler

Malazgirt ilçesinde kaymakamın görev yerinin değiştirilmesini istemeyen ilçe halkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve parti yetkilileriyle görüşmek üzere kiraladıkları otobüslerle Ankara'ya gitti

Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz'ün görev yerinin değiştirilmesini istemeyen ilçe halkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve parti yetkilileri ile görüşmek üzere Ankara'ya gitti.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Kars-Sarıkamış Kaymakamlığına atanan Malazgirt Kaymakamı Muhammet Gürbüz'ün atama kararı ilçede tepkiye neden oldu.

Karar tepki gösteren il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve muhtarlardan oluşan yaklaşık 130 kişi, Gürbüz'ün ilçede kalmasını sağlamak üzere görüşmelerde bulunmak için Ankara'ya gitti.

Kiraladıkları 2 otobüs, iki minibüs ve iki özel araçtan oluşan 6 araçlık konvoyla yola çıkan heyet, bugün Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdogan ve AK Partili yetkililerle görüşecek.

Heyete başkanlık eden Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, kaymakamlarından çok memnun olduklarını, devlet büyüklerinin takdir etmesi durumunda bir yıl daha ilçede kalmasını isteyeceklerini söyledi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığı Malazgirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title