Haberler

Kaybolan Balıkçıları Jandarma Buldu

Baraj Gölü'ne Tekneyle Balık Avlamaya Giden İki Balıkçı Yoğun Sis Nedeniyle Kayboldu.

Alparslan-1 Baraj Gölü'ne tekneyle balık avlamaya giden iki balıkçı yoğun sis nedeniyle kayboldu. Jandarma tarafından bulunan balıkçılar, ölümden döndü.Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Erentepe Beldesi'nde oturan 35 yaşındaki Fatih Bulgan ile 17 yaşındaki Deniz Akkuş, dün saat 10.00'da balık avlamak için tekneyle Alparslan-1 Baraj Gölüne açıldı. Yoğun sis nedeniyle yaklaşık 2 saat gezinen balıkçıların bulunduğu teknenin mazotu bitti. Dalgalarında yardımı ile göl kenarına çıkmayı başarak iki balıkçı, yoğun sis nedeniyle geceyi burada geçirdi. Her iki balıkçının eve gitmemesi üzerine aileleri durumu jandarmaya bildirdi. Kaybolan balıkçıların bulunması için jandarma sivil savunma arama ve kurtarma birliği çalışmalarını başlattı. Her iki balıkçı bugün sabah saatlerinde Hoşgeldi köyü yakınlarında bulundu.

Bulanık jandarma karakoluna götürülen Fatih Bulgan ve Deniz Akkuş, hayatlarını kurtaran mehmetçiğe teşekkür etti. Balık avına çıktıklarını, fakat teknenin mazotunun bitmesi üzerine mahsur kaldıklarını anlatan Fatih Bulgan "Dün sabah 10.00'da yola çıktık. Yoğun sis vardı. 2 saat gölde gezindik. Göl kıyısına yaklaşınca mazot bitti. Yoğun sis vardı. Gözümüzün önünü dahi göremiyorduk. Geceyi teknede geçirdik. Isınmak için odun,gazete, naylon yaktık. Sağolsun jandarma bizi buldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title