Haberler

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Ay, "Güvenli ve düzenli trafik ortamı yaratılması için el ve gönül birliği içinde çalışmalıyız. Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Ay, "Güvenli ve düzenli trafik ortamı yaratılması için el ve gönül birliği içinde çalışmalıyız. Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir." dedi.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Fatih Belediyesi Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Ay, Trafik Haftası kapsamında toplumun trafik konusunda duyarlı hale getirilmesi için il genelinde düzenlenecek etkinliklerde ve 12 Mayıs'ta cuma hutbesinde camilerde trafik konusunun işleneceğini bildirdi.

Güvenli ve düzenli trafik ortamı yaratılması için el ve gönül birliği içinde çalışılması gerektiğini aktaran Ay, "Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir. Ülkemiz genelinde başlatılan 2017 Karayolları Trafik Haftası'nın ve bundan sonraki günlerimizin ülkemizde, ilimizde, kazasız, güvenli ve mutlu olarak geçmesini dilerim." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Müdürü Hamit Polat ise tüm vatandaşların Karayolları ve Trafik Haftasını kutlayarak, İstanbul'da bulunan çocuk trafik eğitim parklarının sayısının artacağını müjdeledi.

Programda yılın en iyi trafik personeli ve sürücüsüne plaket verilmesinin ardından trafikteki kör noktalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, trafikte emniyet kemeri kullanımının önemini anlatan Emniyet Kemeri Simülatörü'ndeki teste katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Emiri Efendi Trafik Haftası Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title