Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara - Kırıkkale yolunun 6-9. kilometrelerindeki yapım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bölünmüş yolun bu kesiminde Kırıkkale - Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kayseri - Kırşehir yolunun 89-94 ile 97-102. kilometrelerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Afyonkarahisar-Ankara yolunun 12-22. kilometrelerinde İscehisar şehir geçişi toplayıcı yol yapımı, parke ve bordür çalışmaları sürüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam - Kahramankazan kavşağı kesimi 6-8. kilometrelerinde köprü üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bu kesimde İstanbul - Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer yönden kontrollü sağlanıyor.

İzmir Çevre Otoyolu 0-4. kilometrelerinde Balçova - Bornova yönü Gaziemir kavşağı 6. Sanayi Katılım Kolu yapım çalışmaları nedeniyle emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kırıkkale Kayseri Ankara CEO Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title