Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları 0-19. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara- İstanbul yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit Doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Düzce kavşakları 12-17. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TAG Otoyolu'nun Bahçe kavşağı-Gaziantep Osmaniye il sınırı yolunun 8-15. kilometrelerindeki Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki Yalova -Yıldırım ayrımlarında üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle 27 Ekim'e kadar Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde trafik akışı karşı şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştirilecek.

Isparta-Antalya Devlet yolunun 18-24. kilometrelerinde BSK üstyapı çalışmaları nedeniyle yolun sol geliş şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşıma yolun sağ gidiş şeridinden iki yönlü izin veriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Adapazarı İstanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title