Haberler

Karaman'da 2019 Yılının İlk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karaman'da yürütülen kamu yatırımları ile birlikte ortaya çıkan sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerilerin ele alındığı il koordinasyon kurulu toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı.

Karaman'da yürütülen kamu yatırımları ile birlikte ortaya çıkan sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerilerin ele alındığı il koordinasyon kurulu toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve 2019 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına; Vali Fahri Meral'in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Vekili Yıldıray Malkaç, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Fahri Meral, 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle mahalli idarelerinde yatırımlar dahil olmak üzere toplam 355 adet proje üzerinde çalışıldığını belirterek, bu projelerinin toplam tutarının 3 milyar 819 milyon lira olarak gerçekleştiğini belirtti. 355 adet projeden 161 adet projenin tamamlandığını belirten Vali Meral, bu süreçte 142 projenin ise devam ettiğini, 38 projeye ise henüz başlanmadığını söyledi. Projelerin hayata geçirilmesi sürecinde yüzde 70 fiziki gerçekleşme yaşandığını da ifade eden Meral, dönem sonu itibariyle 830 milyon lira harcama yapıldığını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen toplantının devamında yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri tek tek söz alarak 2018 yılı içerisinde il genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelere ilişkin sunumlarını gerçekleştirdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title