Haberler

Kadınlara Bilet Jesti

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor, son 2 maçta kendilerini yalnız bırakmayan kadın taraftarlara bilet hediye etti.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzoğlu gözetiminde yapılan antrenman öncesinde, Sivasspor ve deplasmanda Kasımpaşa maçlarında takımı yalnız bırakmayan Akhisarlı bayan taraftarlar grubu Lady Akigolar, takımı ziyaret ederek başarılar diledi. Akselendi Mimar Sinan-Ahmet Özkan Okulu öğretmen ve öğrencileri de idman öncesi takıma başarılar diledi.

Bayanların destekleriyle 6 puan aldıklarına dikkat çeken takım kaptanı Emrah Eren, "Evimizde yaptığımız Sivasspor ile deplasmanda yaptığımız Kasımpaşa maçlarında bizleri destekleyen tüm bayanlarımıza takımımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Yönetimimizden istediğimiz bayanlar için ücretsiz biletleri de bugün burada da bizleri yalnız bırakmayan bayanlara takdim ediyorum. Beşiktaş maçında da tribünde tüm bayanlarımızı bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçını Antalya bölgesinden Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kasımpaşa Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title