Haberler

Kadıköy'de Soma Protestosuna Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Soma'daki maden faciasını Kadıköy'de protesto etmek isteyen grup, polis müdahalesiyle karşı karşıya kaldı. Olaylarda 22 kişi gözaltına alındı.

Soma'daki maden faciasını Kadıköy'de protesto etmek isteyen grup, polisin gaz bombasıyla karşı karşıya kaldı. göstericiler taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi. 

POLİS EYLEME İZİN VERMEDİ

Soma'daki maden faciasını protesto etmek isteyen bir grup, saat 20.00 sıralarında Kadıköy Bahariye Caddesi'nde toplandı. Eyleme izin vermeyen polis ekipleri, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı. Atılan gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi. 

22 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ara sokaklara kaçan göstericiler ise polise taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi.  Göstericilerden bazıları yoldan geçmekte olan bir zabıta aracını da devirip camlarını kırarak barikat yaptı. Polis çıkan olaylarda 22 göstericiyi gözaltına aldı.


İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kadıköy Soma Güncel Haberler

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

500

Yorumlar (26)

Atillaundefined:

Bunların derdi Soma falan değil bunların derdi huzursuzluk çıkarmak, sorsan haritada Soma'nın yerini bile gösteremezler.

21
26
yanıtYanıtla
nebahat şimşeknebahat_gfb@hotmail.com:

kesinlikle çok güzel ifade etmişsin bugüna kadar madenci ne drumda soran yoktu şimdi herkes başımıza madencilerin güvenliginden sorumlu kesildii .yapabilecegimiz tek şey onlar için dua etmek ..!ama yazık bunu bile bilmiyorlar

yanıt0
yanıt0
CEMmysterious_world@outlook.com:

emin ol bilenler çok daha fazla sayıda ama yok sizin için susalım hiç bi olaya tepki göstermeyelim kimse sesini çıkarmasın ağzımıza etmeye devam etsinler AMAN SİZİN HUZURUNUZ KAÇMASIN !!!

yanıt0
yanıt0
nebahatnebahat_gfb@hotmail.com:

demem oki keşke gerçekten bu öfkeleri onlarca kardeşimize üzüntüden yapılsaydı ama amaç her zamanki gibi ülke karıştırmak için kendilerine sebep sorun buu ..!sokakta yakıp yıkmak sçu devlete yüklemekle bieymi geçiyo elinize nedir herşeyi sebep yapıyosunuz nedir yani hesap soracagınız birşey varsa bunu özel sektör sahibi kişilerden soacaksınız devletsel olay degilbu özel sektörrr bilmiyosunuz galiba özel sektörde işlerin ansıl ilerledigini a

yanıt0
yanıt0
Atillaatilla2240@gmail.com:

sesini çıkarmak masum vatandaşların arabalarını ters çevirip yakarak olmaz, milletin malını otobüsünü ateşe vererek olmaz, polisin üstüne dev taşlar, benzin dolu şişeleri ateşe verip atarak olmaz, insan gibi olur, yapsana aynısını yabancı ülkede, yapsana amerikan polisine, kaldırdıgın elini indiremeden ölürsün.

yanıt0
yanıt0
DENİZundefined:

kadıköy zaten chpcilerin. bunlar insan felan olamaz yok yürüyüş yok ateş yakmak felan oturun evnizde kuran okuyun yaa delirecem yaa bu millet kafayı yedi. ALLAH ıslah etsn

19
28
yanıtYanıtla
...flovers55@hotmail.com:

Ne yazıkki insanlar bu durumda da hükümeti suçlayacak kadar alçaltı.... erdoğana top atmak için bu olayı kullanıyosunuz yaa yazıklar olsun bu Türk milletine onca insan can verdi siz hala hırsıza tpmak şunu yapmak bunu yapmaktan bahsediyosunuz yazııık çok yazıkk her bir olayı siyasete dökecek kadar alçaldınız...

yanıt0
yanıt0
insanblacks.e@hotmail.com:

Hangi dua kurtarıcak acaba tüm bu olanları ! Hala dua din tayyip peşindesiniz. Sokağa hiç çıktınız mı acaba o polisin saldırısına maruz kaldınız mı ki barikatları eleştiriyosunuz. Televizyona yalanmayı tayyibin her söylediğine inanmayı bırakında pencerinizden bi dışarı bakın o insanlar boşuna orda değiller. Hak arıyolar çünkü bu devlet işte sizin gibi hak aramayan insanlarla doldu taştı çünkü hak aramaya ihtiyacımız var. Bu sokaktaysa eğer SOKAKTA ARANICAK!

yanıt0
yanıt0
DRAGONundefined:

yüzde 90 nı alevi ben bu kızılbaşları iyi bilirim 1514 yılın kuyruk acısı var bunlarda

11
22
yanıtYanıtla
GERÇEKyusufmutlu55@gmail.com:

KADIKÖYDE INSANLARIN HUZURUNU KAÇIRANLARLA. ALMANLAR İNGILIZLER AYNI SAFTALAR BU KAFIRLER. NE ZAMAN BIZIM YANIMIZDA OLDULAR KI KIMIN EKMEĞINE YAĞ SÜRDÜĞÜNÜZÜ BIR ANLASANIZ ???????

20
11
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title