Haberler

Jandarmadan Uyusturucu Tıcaretı Yapan Suc Orgutune Darbe

Balikesir ve Istanbul'da Eszamanli Duzenlenen "Surgun" Adli Operasyonda, Zorla Senet İmzalatma ve Uyusturucu Ticareti Yapan Suc Orgutu Cokertildi. Operasyonda Gozaltina Alinan 18 Kisiden 13'u Tutuklandi.

Balikesir ve Istanbul'da eszamanli duzenlenen "Surgun" adli operasyonda, zorla senet imzalatma ve uyusturucu ticareti yapan suc orgutu cokertildi. Operasyonda gozaltina alinan 18 kisiden 13'u tutuklandi.

Edinilen bilgiye gore, Il Jandarma Komutanligi Kacakcilik ve Organize Sucla Mucadele Subesi ekiplerinin Balikesir'in Gonen ve Bandirma ilceleri ile Istanbul'da es zamanli duzenlendigi operasyonda, orgut lideri D.A. (34) ile R.B. (27), Z.A. (36), S.K. (46) ve esi N.K. (37), M.A. (23), S.B. (25), N.C. (33), M.K. (36), E.B. (35), S.B. (36), D.B. (20), N.Y. (31), G.K. (24), Y.C. (16), M.K. (27), I.A. (20), R.E. (56) isimli 4'u bayan toplam 18 kisi, "Zorla senet imzalatma ve uyusturucu ticareti yapmak" sucundan yakalanarak gozaltina alindi. Sahislarin ev ve isyerlerinde yapilan aramalarda, toplam 1 kilo 735 gram esrar, 1 adet Kalesnikof piyade tufegi, 6 tabanca, 6 adet tabanca sarjoru, 9 adet tabanca fisegi, 7 adet bicak ve kama, 103 kok kenevir, 30 gram kenevir tohumu ele gecirildi.

Gonen Ilce Jandarma Komutanligi'ndaki sorgulamalarinin ardindan adli makamlara teslim edilen zanlilardan D.A., R.B., M.A., M.K., S.K., N.K., M.K., Z.A., N.C., I.A., R.E., S.B. ve Y.C. tutuklanarak Bandirma Kapali Cezaevi'ne gonderilirken, 5 kisi tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakildi. Operasyonla ilgili sorusturmanin surdugu bildirildi.

(YU-MS-OZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title