Haberler

Güpegündüz Valizle 7 Milyon TL'lik Eroin Taşıyan Torbacılar Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da nefes kesen bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Valizle piyasa değeri yaklaşık 7 milyon olan 35 kilogram eroin taşıyan torbacılar, suçüstü yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenlediği operasyon ile piyasa değeri yaklaşık 7 milyon olan 35 kilogram eroin ele geçirdi. Yurt dışından temin ettikleri uyuşturucuları İstanbul genelinde satmayı planlayan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCULAR TESLİMAT YAPILIRKEN ELE GEÇİRİLDİ

Aylar süren çalışmalar sonucunda ekipler tarafından, şüphelilerin internet üzerinden fotoğrafları ve açık kimlikleri belirlendi. Ekipler kimlikleri belirlenen E.C. ve C.A. isimli şüphelilerin, Esenyurt bölgesinde bulunan büyük bir alışveriş merkezinin otoparkında K.B. isimli bir şahısla buluşup teslimat yapacağını belirledi. Uyuşturucu maddenin otoparkta araçtan araca teslimat yöntemiyle el değiştireceğini fark ederek harekete geçildi. Uyuşturucu maddeler teslimatın yapıldığı esnada düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

VATANDAŞ JANDARMA PERSONELİNİ ALKIŞLADI

Kaçmaya çalışan şahıslar, araçtan çıkmaya çalıştıkları esnada vatandaşların şaşkın bakışları arasında kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin yakalanma anını canlı olarak izleyen vatandaşlar Jandarma personelini alkışlayarak destekte bulundu.

VALİZDEN 70 PAKET EROİN ÇIKTI

Etkisiz hale getirilen şüphelilerin ardından araçta arama yapan ekiplerin dikkatini aracın arka kısmında yer alan siyah bir valiz çekti. Valizi açan ekipler, koli bantlarına sarılı vaziyette her biri 500 gram ağırlığındaki toplam 70 paket eroin buldu.

VALİZLER DİKKAT ÇEKMEZ DİYE ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ SEÇTİLER

Şüphelilerin ilk ifadelerinde, insan trafiğinin yoğun olduğu saat dilimini özellikle seçtiklerini, alışveriş yapan vatandaşların ellerindeki çantaların ve kolilerin arasında kendi valizlerinin dikkat çekmeyeceğini düşündükleri için alışveriş merkezi otoparkında teslimatı yapmayı planladıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Yakalanan 3 şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (9)

Bir Dost:

Adana diye girmiştim ama hayal kırıklığına uğradım okumadan çıkıyorum. . .

3
2
yanıtYanıtla
bursalı:

Adana ve Samsun araştırma konusu. .

2
1
yanıtYanıtla
HARBİ ADANALI:

Yaptığınız yorumlara bakın ayıp ne alaka yer istanbul gözlüklerinizi takında okuyun utanmazlar

3
0
yanıtYanıtla
BBC.:

Adana kadar başınıza taş düşsün ??

3
0
yanıtYanıtla
sistem:

offffffffffff adanaaa offffffffffffff

1
1
yanıtYanıtla
dede:

haberi okumadan yazıyom adana ya 500 tl basıyom kazandımmı yorum yapın

1
0
yanıtYanıtla
taşkın:

maalesef İstanbul

1
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Harbi adanalı olan delikanlıdır, merttir. Böyle yüz kızartıcı suçlara bulaşmaz. O zihninizdeki kanı bozuklar adanalı değildir, kurcalasan ya babası başka bir yerden adanaya göç etmiştir ya dedesi. Ben harbi adanalıyım mesela, dedem kurtuluş savaşı döneminde kuvayı milliye güçlerine gizli gizli lojistik destek sağlamış bir vatanseverdir. Evet bizde deli doluyuzdur ama memleketimize milletimize zeval gelecek işler bizde olmaz.

1
0
yanıtYanıtla
Gencer:

Asın bunları. Uyuşturucu satmak şerefsizliktir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title