Haberler

İzmir Mitinginde Bin 800 Polis Görev Yapacak

İzmir'de, Pazar Günü Düzenlenecek Olan 'Cumhuriyet Mitingi' Nedeniyle Polis Memurları İçin İzinler Kaldırılırken, Mitingin Gerçekleştirileceği Alanın 'Uçuşa Kapalı Bölge' Haline Getirildiği ve Karadan, Havadan, Denizden Kontroller Yapılacağı Bildirildi.

İzmir'de, pazar günü düzenlenecek olan ''Cumhuriyet Mitingi'' nedeniyle polis memurları için izinler kaldırılırken, mitingin gerçekleştirileceği alanın ''uçuşa kapalı bölge'' haline getirildiği ve karadan, havadan, denizden kontroller yapılacağı bildirildi.

Güvenlik önlemlerinin koordinasyonunu yürüten İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Orakoğlu, pazar günü polis memurlarının izinlerinin kaldırıldığını, trafikten asayişe kadar çeşitli önlemler aldıklarını vurguladı.

Orakoğlu, diğer illerden gelenlerin, trafik ekipleri aracılığıyla miting alanına yönlendirileceğini, alana da Cumhuriyet Meydanı, Gündoğdu Meydanı, Alsancak Vapur İskelesi karşısı ile Alsancak Liman önünde oluşturulacak arama noktalarından geçirilerek alınacaklarını bildirdi.

Miting alanında bin 800 polisin görev yapacağını, 850 hazır personelin de farklı noktalarda bekleyeceğini ifade eden Orakoğlu, ''Asayiş ekipleri, meydana gelebilecek kapkaç - hırsızlık gibi asayiş olayları için bölgede görev alacak. Terör ekipleri de kendi önlemlerini alacak'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title