Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yayınladığı Yeni Yıl ve Bayram Mesajında, İzmirliler'e Çağrıda Bulunarak, "Kentimize Sahip Çıkın. Yarınların İzmir'ini Oluşturma Çabamızda Bize Destek Olun" Dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yayınladığı yeni yıl ve bayram mesajında, İzmirliler'e çağrıda bulunarak, "Kentimize sahip çıkın. Yarınların İzmir'ini oluşturma çabamızda bize destek olun" dedi.

Başkan Kocaoğlu mesajında, "Değerli İzmirliler, Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yepyeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Kurban Bayramı'nın yılbaşı ile aynı güne rastlaması ise sevinç ve heyecanımızı daha da artırıyor. Bu vesile ile değerli İzmir halkının yeni yılını ve kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 2007 yılının tüm insanlığa, ülkemize ve kentimize barış, sağlık, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kocaoğlu, mesajına şöyle devam etti:

"Çocuklarımıza daha güzel yarınlar ve daha güzel bir İzmir bırakabilmek; yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir İzmir kurabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Tüm yurttaşlarımızın bu bilinç içinde yılmadan çalışmasını, kentimize sahip çıkmasını ve 'yarınların İzmir'ini' oluşturma çabalarımızda bize destek olmasını arzuluyoruz"

Başkan Kocaoğlu, "Tüm İzmirli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor; saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.

(ERG-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title