Haberler

İzmir Dikili'de Kaçaklar Kayalılarda Mahsur Kaldı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında bir grup kaçak, yasa dışı geçiş yapmak isterken, olumsuz hava koşulları yüzünden üstünde oldukları botun çarptığı kayalıklarda mahsur kaldı.

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında bir grup kaçak, yasa dışı geçiş yapmak isterken, olumsuz hava koşulları yüzünden üstünde oldukları botun çarptığı kayalıklarda mahsur kaldı. Sahil güvenlik ekipleri, kurtarma çalışması başlattı. Dikili açıklarından bu gece lastik botla ve yasa dışı yollarla denize açılan bir grup kaçak, bir süre sonra korkulu anlar yaşadı. Bademli Mahallesi açıkları Pisa Koyu karşısı Aya Nikola Kayalıklarına çarpan bottun batmasıyla, kaçaklar, kayalıklara sığındı. Sahil güvenlik ekipleri, gelen ihbarla durumdan haberdar oldu. Bölgeye harekete eden sahil güvenlik botları ve helikopteri, kayalıktaki kaçakları tespit etti. Zorlu arazi şartları nedeniyle havanın aydınlanmasını bekleyen ekipler, kayalıklara helikopterle insani yardım ulaştırdı. İlk etapta kayalıklardan 4'ü çocuk 1'i kadın 5 kişi kurtarıldı. Kayalıktaki kaçaklar için başlatılan kurtarma çalışması sürüyor.

Oben ULU DİKİLİ (İzmir), DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bademli Dikili İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title