Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu Ertelendi

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Olağanüstü genel kurul toplantısı, 24-25 Haziran tarihlerinde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Genel Sekreter Vedat Olcay, genel kurul toplantılarında belirlenen ilk tarihlerde çoğunluk sağlanamadığını hatırlatarak, "Kongrelerde hiçbir zaman ilk tespit edilen tarihte çoğunluk sağlanamıyor. Fenerbahçe tarihinde de bu hiç olmadı. Zaptımızı tutacağız, önümüzdeki hafta genel kurul toplantımızı yapacağız" diye konuştu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın başkanlık ile ilgili net kararını gelecek günlerde bildireceğini düşündüklerini belirten Olcay, şu ana kadar başkanlığa aday çıkmaması konusunda ise, "Belki de başkanımızın görüşünü bekliyorlardır. Başkanımız ayrılma isteğini zaten belirtti. Arzulu olanların ortaya çıkması lazım. Başkanımızın da başkanlık konusunda birkaç gün içinde net bir ifadede bulunacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title