Haberler

İstanbul'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul Mali Şuçlarla Mücadele Ekipleri Yaptıkları Çalışmalar Sonucunda İnsan Kaçakçılığı Yapan Bir Grubu Belirledi. Zanlıların Kaldığı Adreslere Önceki Gün "Kara Tren" İsimli Operasyon Düzenlendi. Baskınlarda, Aksaray'da Otel Sahibi Halil A., Önder Y., Mustafa A., Iraklı Sami A.'nın da Araların...

İstanbul Mali Şuçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda insan kaçakçılığı yapan bir grubu belirledi. Zanlıların kaldığı adreslere önceki gün ¨Kara Tren¨ isimli operasyon düzenlendi. Baskınlarda, Aksaray`da otel sahibi Halil A., Önder Y., Mustafa A., Iraklı Sami A.`nın da aralarında bulunduğu biri kadın 6 kişi gözaltına alındı. Otelde yapılan aramalarda Irak`tan kaçak olarak Türkiye`ye giriş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 7 kişi yakalandı.

600 DOLAR`A YUNANİSTAN

Irak`tan kaçak olarak gelen yabancı uyruklu 7 kişinin, insan ticareti ile suçlanan zanlılar tarafından İstanbul- Atina seferini yapan bir trenin tavanındaki gizli bölmelerinde Yunanistan`a gönderilmesinin planlandığı iddia edildi. Zanlıların yabancı uyruklu kişilerden Yunanistan`a gitmek için kişi başı 600 dolar aldıkları açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title