Haberler

İstanbul'da 2 Milyon 200 Bin Dolarlık Gasp Kamerada

Bakırköy’e altın almaya geldikten sonra önü kesilerek durdurulan Erkam E.’nin aracındaki 2 milyon 200 bin doları gasp eden soyguncular, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Bakırköy'e altın almaya geldikten sonra önü kesilerek durdurulan Erkam E.'nin aracındaki 2 milyon 200 bin doları gasp eden soyguncular, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Operasyonda 2'si kadın 7 şüpheli gözaltına alınırken, 700 bin lira da ele geçirildi. Şüphelilerin satın aldıkları 3 lüks araca ise el konuldu.

Anadolu'dan İstanbul Bakırköy'e 18 Ağustos'ta gelen Erkam E., seyir halinde olduğu sırada kullandığı aracın önü silahlı şahıslar tarafından kesildi. Havaya ateş açan şüpheliler aracını durdurdukları Erkam E.'nin içerisinde yaklaşık 2 milyon 200 bin dolarının olduğu çantasını alarak kaçtı.

Hatay Reyhanlı'da operasyon yapıldı

Olayın ardından konuyu devralan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayın yaşandığı çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleyerek şüphelilerin soygun sırasında kullandığı aracın plakasını tespit etti. İncelemeyi derinleştiren Gasp Büro Amirliği dedektifleri kimlikleri tespit edilen şüphelilerden bazılarının Hatay'a kaçtığını öğrendi. Bunun üzerine polis ekipleri, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 25 Ağustos tarihinde şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyonda ekipler, soygunla ilgili kardeşler Ahmet ve Mehmet Ş., Gülbahar B. ve Sedef K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Şubeye götürülen şüphelilerin ifadelerini doğrultusunda 28 Ağustos tarihinde Okmeydanı'na bir operasyon daha düzenlendi. Bu operasyonda da Metin Ç., Ferhat Ö. ve Fuat D. de yakalanarak gözaltına alındı.

700 bin liraya ve lüks araçlara el konuldu

Çalışmalar kapsamında soygunda gasp edilen paranın yaklaşık 700 bin lirası da ele geçirildi. Şüphelilerin çaldıkları parayla akrabalarının üzerine 3 lüks araç aldıkları ortaya çıktı. El konulan araçlar şubeye götürülürken, işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Soygun anı ise kameralara yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Reyhanlı Bakırköy İstanbul 3. Sayfa Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title