Haberler

İş Yerine Uçarak Giden Adam Sosyal Medyayı Salladı!

Güncelleme:

Singapur'da, sırtına taktığı roketle uçarak iş yerine giden adam, sosyal medyada gündem oldu.

Sırta takılan roketler ile uçan pilotların görüntülerine son yıllarda daha sık rastlanmaya başladı. Son görüntüler ise Singapur'dan geldi.

"İŞ YERİNE UÇARAK GİTTİ"

Singapur'da bir kişi, jetpack (sırt roketi) ile gerçekleştirdiği uçuşla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan videoda, bir kişinin sırtına taktığı roketle havalanarak uçtuğu görülüyor. Sosyal medya kullanıcıları, Singapurlu adamın uçarak iş yerine gittiği yönünde paylaşımlarda bulundu.

JETPACK REKORU İNGİLTERE'DE

İngiltere'de iki jetpack (sırt roketi) pilotu ülkenin güneyinde yer alan Bournemouth Plajı'nda gerçekleştirdikleri uçuşla yeni bir rekora imza atmıştı. Uçuş Eğitimi Direktörü Doktor Angelo Grubisic, saatteki hızı 74 kilometreyi bulan bir uçuş gerçekleştirdi. Grubisic, böylece hız rekoruna imza attı. Richard Browning isimli bir diğer pilot ise 1.4 kilometre ile en uzun mesafeyi uçtu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Singapur Komik - İlginç Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

osmanlı torunu:

Bunlara binen kafir oğlu kafirdir islamda bunun yeri yoktur.

0
18
yanıtYanıtla
XXX:

asıl bunları yapmayıp binmeyenler kafirin kafiridir

yanıt3
yanıt1
osmanlı torununa:

provokasyon yapmayın bunun vebali çok büyük biraz düşünün demek ki yalan uydurmaktan başka cevap veremiyosunuz. demek ki bu işte var birşey. sizde bi yanlış islamda bir doğruluk var. sen tam bir yalancı provokasyoncusun osmanlı torunu. hem o kullandığın nicke hemde islama hakaret ettirmek için yalandan yazılmış bir fitnesin. doğru yolu bulursun birgün umarım. .

yanıt7
yanıt0
ABC:

bunları yapamayıp binemeyeler kafirin kâfir oğludur

yanıt4
yanıt0
Musluman:

Osmanli torunu ataist oldugun nekadar da belli. Islami kotulemek icin bu maskeler ise yaramaz. ancak senin gibi zir cahilleri kandirirsin.islam demek ilim demek islamin ilk emri oku dur. Senin gibi ahmaklar anlamaz.

yanıt2
yanıt1
Büşra:

Kiyamet geliyo cabuk abdest tutun namaza başlayin

4
12
yanıtYanıtla
bay peter örümcek adam:

ya ne salak insansın neden böyle yorumlar yapıp duruyorsun aptal geri zekalı he şaka maksatıyla yazdıpını düşünsem geri zekalı olduğun anlaşılıyor

yanıt2
yanıt2
Rustem aga:

Bugun kafam cok bozuk bu ulkede yasananlara uzuluyorum trafik torer kadin cinayetleri ekonomi yani nere baksam uzuluyorum.Birde insanlarimizin yalan yanlis konusmalari bunun cahilide ayni alim gecinenide ayni yahu ben 7 sene orta okulda okutum diploma alamadim3 dersten kaldim sofer olabilmek. icin. Rahmetli babam okumadigim icin bana gun gelecekki tasi kafana. Kafani tasa vuracaksin ben bile seni kurtaramiyacagim demisti. iste bu zamandayiz.cahalet diz boyu. Ben orta 3 den terkim ama cogu prof.dan daha dusunceli oldugumu saniyorum.Iste beni bu dusunceye sevk eden cevremdeki. bahs ettigim sorunlardir.Cunku asil katki yapacaklar gostermelik olarak makamlari isgal etmislerdir.Onun icin rahmetli Ataturke dinsiz de derler ayyasta.Ey dusunceye sahip olanlar. Siz Ataturkun o cephelerde neler cektigini bilseniz degil raki kezap icerdiniz.

8
7
yanıtYanıtla
Sukru:

Ne alaka

yanıt2
yanıt2
BİLGE KRAL:

bunla uçarken maganda kurşunu ile ölme ihtimalimiz yüzde 98 lerde ;)

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title