Haberler

Taraftarı heyecan bastı! Aziz Yıldırım, Romelu Lukaku'yu bitiriyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve mevcut adayı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimine hazırlanıyor. Yıldırım, başkan seçilmesi durumunda ilk transfer bombasını santrfor bölgesinde patlatacak. Yıldırım, Belçika futbolunun önemli isimlerinden Romelu Lukaku'yu kadrosuna katmayı planlıyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken mevcut aday ve eski başkan Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına şimdiden başladı bile.

LUKAKU'YU GETİRECEK

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Aziz Yıldırım sarı lacivertlilere bir kez daha başkan seçilmesi durumunda Romelu Lukaku'yu bitirmeyi hedefliyor. Belçikalı golcü, Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanması durumunda sarı lacivertli formayı giyecek.

Taraftarı heyecan bastı! Aziz Yıldırım, Romelu Lukaku'yu bitiriyor

25 GOLE KATKI SAĞLADI

Sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, İtalyan ekibinde forma giydiği 47 maçta 21 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Romelu Lukaku Aziz Yıldırım Romelu Lukaku Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Belçika Futbol Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (16)

Köfteci Jardel:

Kulübün borçları biraz azaldı ya.. Gene kulübü batıracak saçma sapan transferler yapılacak ve kulüp tamamen topu dikecek. Yahu bu adam bunamış. 661 milyon euro borç taktı kulübe. Ali Koç güç bela 367 milyon euroya indirdi bu borçları. Daha hâlâ çıkmış vaatlerde bulunuyor herif. Bu lig o paralar etmez. Şampiyon bile olsan bu astronomik transfer ücretlerini amorti edemezsin. Kulüp tamamen batar. Bu sefer Koç değil Rothschild gelse kurtaramaz.

110
56
yanıtYanıtla
Dogan Gundogdu:

Koftecı 661 mılyon euro o zaman 4 mılyar TL 367 mılyon euro şu an 13 mılyar yanı koç 9 daha artırmıs yüzde 350 borcu arttırmış şampiyonluk basarıda yok alı koç fenere ne faydası var anlatsana ne olur

yanıt3
yanıt4
Seko:

Madem fenevi çok seviyorsun seçilemesen bile lukakuyu hediye olarak getir de görelim öyle en büyük fenevli benim demekle olmuyor

58
33
yanıtYanıtla
yaşar kartal:

Git başka yerde oyna, ergenliğin lüzumu yok..

yanıt7
yanıt0
Hakan Acar:

Adam seçilirsem cebimden getireceğim demiyor ki, FB nin parasıyla getireceğim diyor. Seçilmeden kendi parasıyla neden getirsin?

yanıt1
yanıt0
Seko:

Hakan o zaman şov yapmayacak

yanıt0
yanıt0
Bülent Türkmen:

Fizikli forvet Türkiye liginde iş yapar

54
7
yanıtYanıtla
Samet Ates:

hi hi

yanıt11
yanıt8
TAŞAR:

dzeko dan iyi değil. çöp. bu strateji ile gelirse seneye de banko şampiyon cimbom olur. ahanda burada dursun. 28.05.2024

10
21
yanıtYanıtla
SALİH:

Takımda ruh hali önemli .Eğer takım ve koç ruhen birleşemezse en iyi Topçuları da getirsen sonu hep hüsran olur.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title