Haberler

Kucağında Bebeğiyle Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Burdur'da, kucağında 1 yaşındaki bebeğiyle birlikte hırsızlık yapan kadın, işyeri sahiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Hırsızlık anlarını kaydeden işyeri sahibi, polisi arayıp şüpheli kadını mağazadan çıkarken suçüstü yakalattı.

Burdur'da bir işyerine bir ay arayla ikinci defa 1 yaşındaki bebeğiyle birlikte hırsızlık amacıyla gelen genç kadın işyeri sahiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. İlkinde elinden kaçırdıkları hırsıza ikinci gelişinde müdahale etmeyip hırsızlık anlarını kaydeden işyeri sahibi, polisi arayıp şüpheli kadın mağazadan çıkarken suçüstü yakalattı.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN FARKEDİLDİ

Burdur Merkez Gazi Caddesi üzerindeki kozmetik işyerine yaklaşık bir ay önce gelen Z.Y.'nn (24) güvenlik kameralarından hırsızlık yaptığını farkeden işyeri sahipleri Z.Y. işyerinden çıktıktan sonra arkasından koştu ancak yetişemediler.

200 LİRALIK ÜRÜNÜ BEBEK ARABASINA ATTI

Dün saat 14.00 sıralarında aynı işyerine 1 yaşlarındaki bebeği ve bebek arabasıyla yeniden gelen Z.Y.'yi tanıyan Netafet ve Şükrü Türken isimli işyeri sahibi karı koca elemanlarını da uyararak Z.Y'.ye müdahale etmemelerini istedi. Z.Y. işyerinde 200 lira civarında kozmetik ürününü bebek arabasının arkasındaki çantanın içerisine attı. Hırsızlık anı işyerindeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

AYNI YERDE DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIK YAPMIŞ

İşyeri sahibi durumu 155' e bildirdi. Polis ekipleri Z.Y.'yi işyerinden çıkarken yakaladı. Z.Y. ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürüldü. İşyeri sahibi Şükrü Türken "bu bayan daha öncede gelmişti. Güvenlik kameralarından gördük ama dükkandan çıktıktan sonra farkettik çaldığını. Gazi Caddesinde arkasından gittik ama bulamadık. Bugün tekrar gelince elemanlarıma serbest bırakın dedim. Polisi aradım. Bebek arabasındaki bebek çantasına herşeyi doldurdu. Tam kapıdan çıkarken polisler müdahale etti. Yaklaşık 200 lira civarında bir malzeme çalmış" dedi.

"DÜKKANA GİRİNCE TANIDIM"

Netafet Türken'de "Önceden de yapmıştı. Peşinden gitmiş ama yakalayamamıştık. Geçen ay ki yaptığı hırsızlığın görüntüleri ve fotoğrafı cep telefonumda vardı. Dükkana girince tanıdım. Seslenmedik, güzelce aynı şekilde çantasına doldurdu" diye konuştu.

İşyeri sahibi şüpheliden ilk çaldığı malların ücretini alarak şikayetçi olmadı. Z.Y. Polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çaldıkları malların parasını işyerine ödediği için serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burdur 3.Sayfa Güncel Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (35)

KUZEYİN UŞAĞI:

büyütmeye gerek yok alt tarafı iki üç eşya parçası çalmış. millet dünyayı çalıyor ses yok bu zavallı kadın çalmış çok mu. ayıp size ayıp valla.

15
27
yanıtYanıtla
kafayabak:

çalmanın 3 ü 5 i olur mu, miktara göre suç yada günah yazıyor yani, o kirlenmiş zihniyetini temizle , ondan farkın olsun. .

yanıt18
yanıt2
VATAN53:

PATRON ADAM OLAN PATRON O KADINA ACIR İŞE ALIR EKMEK VERİRDİ. LAKİN KANSIZ PARA GÖZ PATRON. BUNLARDA ACIMA HİSSİ YOKTUR. LAKİN BAKIMLI MODEL GİBİ BİR KADIN OLAYDI ÇOKTAN KAPATMIŞTI ONU KENDİNE.

5
26
yanıtYanıtla
44:

Sende tuhafsın. İş arasa o mağaza da kağıtları verip başvuru yapardı. Tecrübesi varmı? Görünüyorki hiç çalışma niyeti yok.

yanıt1
yanıt0
ahmet:

Bir millet nasıl gerizekalılaşır adlı bir belgesel çıkartılmalı ve buradaki yorumlar kaynak olarak kullanılmalı

17
5
yanıtYanıtla
birbilenadam:

liste başına adaysın galiba.

yanıt5
yanıt8
ahmet:

Alttaki yorumları ve kendi yorumunu oku başrolü kaptığınızı anlayacaksınız ben yönetmenim

yanıt1
yanıt0
ahmet:

Hayır ben yönetmenim başrolü sana verdik

yanıt1
yanıt0
Toplum çok cahil!:

Yorumlara bakıyorum da herkes imam ossurduğunda cemaati sıçırtma derdinde! Yok siyasetçiler çalıyor yok durumu yok yok babanın beki! Ya insanın durumu yoksa utanmadan der ki durumum yok yardım edermisiniz! Şimdi çalınca utanmadı mı? Kendinizi iş yeri sahibi yerine koyun adam kira ödüyor eleman çalıştırıyor her ay 2 kişi böyle çalsa belki kapatacaklar. Hırsızlığa bir ekmek dahi olsa göz yumulmamalı. Madem bu kadar çok çalanları düşünüyorsunuz evden işten çıkarken kapılarınızı kilitlemeyin. . .

21
1
yanıtYanıtla
Merda:

YARDIM EDECEN DE SANKİ YAZMIŞIN BEDAVADAN TOK AÇIN HALİNDEN ANLASA TÜM LOKANTACILAR SGK SIZ ADAM ÇALIŞTIRIYOR GARSON SGK YOK AHÇININ SGK SI YOK BULAŞIKÇI DİYE ALIRLAR HER TEMİZLİĞİ DE YAPTIRIRLAR AHÇILIGIDA SABAH 8 AKŞAM 8 SONRADA BÖYLE HELAL KAZANMADAN DİNDEN AHKAM KESEN ÇOOOOOK İŞVEREN DOLU MASALLAHHH.

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title