Haberler

İran'dan ABD'li şirket ile YPG/PKK arasındaki petrol anlaşmasına tepki

Güncelleme:

İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü YPG/PKK güdümündeki "Suriye Demokratik Güçleri"nin (SDG) ABD'li bir şirketle yaptığı duyurulan petrol anlaşmasının uluslararası hukukun ihlali olduğunu belirtti.

İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü YPG/PKK güdümündeki "Suriye Demokratik Güçleri"nin (SDG) ABD'li bir şirketle yaptığı duyurulan petrol anlaşmasının uluslararası hukukun ihlali olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'de SDG adını kullanan terör örgütü YPG/PKK'nın, Suriye'nin kuzeydoğusundaki topraklarda petrol çıkarmak, işlemek ve ticaretini yapmak üzere ABD'de yerleşik "Delta Crescent Energy LLC" adlı şirketle sözleşme imzalamasına tepki gösterdi.

Anlaşmanın, Suriye'nin toprak bütünlüğünü ve ulusal egemenliğini ihlal ettiğinin altını çizen Musevi, şu ifadeleri kullandı:

"Bu anlaşmanın Suriye topraklarında yasa dışı işgalci bir güç olan ABD tarafından imzalanmasının hukuki geçerliliği yoktur ve bu ülkenin Suriye'nin doğal kaynaklarını yağmalamak için attığı bir başka adımdır."

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri İran YPG Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (3)

9876:

tüm dünya ülkeleri abdye kanadaya karşı ttavır almalıdır işte bu yüzden abd nato kanada işgalcileri kalleşleri tüm dünyayı askeri üslerle hegomonyaları altına alarak hiçbirr ülkenin nato dışında askeri üsler kurmamaları için adeta bu zalimler tüm dünyaya lanetçe çökmüştür düşünün afrika asırlardır askeri ittifak kursaydı şuan abd kanada nato afrikayı tüm dünyayı hegomonyaları altına alabilirmiydi abd kalleşi işgalcisi lanetleri tüm dünyaya tehdit bela işgal darbe hep aynı senaryoları olanlanetti

0
0
yanıtYanıtla
543298:

tüm dünya ülkeleri kalleş işgalci abdye karşı birleşmelidir artık bu zamanda dünyada barrıştan yana konuşmak asla mümkün değil abd tüm dünya ülkelerinin başına bela olarak tüm dünyayı kasoka savaşlara iç çatışmalara işgallere daha nicesi bilinmeyenlere sürüklüyor abd kalleşi işgalcisi dünyanın en utanmaz lanetli ülkesidir cehennem abd kalleşi işgalcileri gibi zalimleri bekliyor hemde cayır cayır abd kalleşi işgalcisi israil beslemesi olan düzembaz ülkenin tekidir abd kalleşi dünyaya beladır

0
0
yanıtYanıtla
654362:

abd tüm dünyayı kalleşce işgalci olarak sömürerek dünya süper gücü olduğunu iddia ediyor siz buna inanabiliyormusuz abd kalleşi asırlardır tüm dünyayı sömürmese sizce dünyaya jandarmalık polisik görevi altında sömürü işgal darbe yapabilirmiydi abd kalleşi işgalcisi dünyanın yüz karası utanmaz yüzleri kızarmaz alçak lanetlilerdir abd kalleşi işgalcisi tüm dünyaya azap gibi çökerek sömürerek afrikada çocuk işçiliğini kendi çıkarları için yaptırarak dünyaya asırlardır bela oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title