Haberler

İpekyolu Belediyesinden ödüllü ulusal kısa film yarışması

Güncelleme:

Van'ın İpekyolu Belediyesi, "Covid-19 ile Yaşam" konulu ödüllü ulusal kısa film yarışması düzenliyor.

Van'ın İpekyolu Belediyesi, "Covid-19 ile Yaşam" konulu ödüllü ulusal kısa film yarışması düzenliyor.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, yarışmanın Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edildiği belirtilerek, "Yarışmaya katılım 15 Ekim 2020'de başlayacak ve 20 Kasım 2020 saat 23.59'da sona erecek. Yarışmada birinci 7 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü 3 bin TL ile ödüllendirilecek, mansiyon ödülleri için de toplum 5 film için (film başı 500 TL) 2 bin 500 TL verilecek. Yarışma katılım belgeleri ise imza başvuru belgesi, imzalı başvuru şartnamesi. eserin 1 adet DVD veya USB DİSK'e kaydedilmiş kopyası (Gönderilen filmin bilinen oynatıcılarda açılıp izlenmemesi sorunu tamamen göndericinin sorumluluğundadır.), yapıtla ilgili sahnelerden en az 3 adet fotoğraf, filmin afişi ve yönetmenin kısa özgeçmişi olarak belirlendi. Kısa film yarışmasının amacı, korona virüs pandemisinin günlük yaşamımızdaki yerini ve toplumsal etkisini ön plana çıkarıp kamuoyu ile paylaşmaktır. Ayrıca yönetmen, yazar ve oyuncuların yeteneklerini sergileyeceği alternatif bir alan oluşturup maske, mesafe ve hijyen kurallarına karşı duyarlılık oluşturmaktır. Yarışmaya başvurular ise http://ipekyolukisafilm.org adresinden online olarak yapılacaktır" denildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title