Haberler

Ilgın'da Geleneksel Pilav Günü

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel pilav günü düzenlendi.

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel pilav günü düzenlendi.

Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen pilav gününde mezunlar, bir araya geldi. Pilav gününe, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten, eski okul müdürleri, mezun öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Eyyüp Topcu, burada yaptığı konuşmada, derneğin 2006 yıldan günümüze kadar hizmet verdiğini söyledi.

Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ise dernek yöneticilerine teşekkür ederek, "Biz imam hatip lisessinde eğitimin daha iyi seviyelere getirilmesi için gerekenleri yapacağız. Benim mezunlardan ve mensuplardan tek isteğim imam hatipliliğinizin lütfen gereğini unutmayınız. Ne iş yapıyorsanız yapın ama asıl vazifenizi asla unutmayın" dedi.

Katılımcılara  düğün pilavı ikram edildi. Pilav ikramından sonra dua yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hacı Ahmet Özdemir Ak Parti Konya Ilgın Yerel Haberler

title