Haberler

İl Genel Meclis Üyesinin 30 Yıllık Bıyığını AK Parti Bitirdi

Eskişehir'de DSP'li İl Genel Meclis Üyesi, AK Parti'li Meclis Üyeleri ile Girdiği İddiayı Kaybedince 30 Yıllık Bıyıklarını Kesmek Zorunda Kaldı.

Eskişehir'de DSP'li İl Genel Meclis üyesi, AK Parti'li meclis üyeleri ile girdiği iddiayı kaybedince 30 yıllık bıyıklarını kesmek zorunda kaldı.

DSP'li İl Genel Meclis üyesi Mehmet İlhan, seçim öncesi son meclis toplantısında AK Parti'li İl Genel Meclis üyeleri ile iddiaya girdi. İlhan, AK Parti'nin seçimlerde yüzde 30'un üzerinde oy alması halinde 30 yıldır kesmediği bıyıklarını keseceği sözünü verdi. İlhan'ın iddiayı kaybetmesi üzerine AK Parti'li meclis üyeleri, yeni dönemin ilk toplantısında eskiden berberlik yapmış olan meclis üyesi Cemal Koşar ile birlikte hazırladıkları tıraş takımıyla birlikte İlhan'ın salona girmesini bekledi. Ancak

başına geleceklerden haberdar olan ve verdiği sözü yerine getiren İlhan'ın toplantı salonuna bıyıksız girmesi herkesi şaşırttı.

İlhan, girdiği iddiada yanıldığını belirterek, "AK Parti'li arkadaşlarla iddiaya girmiştim. AK Parti seçimlerde yüzde 30'un üzerinde oy alamaz, alırsa bıyıklarımı keserim diye. Ne yapalım, iddiayı kaybedince uzun yıllardır kesmediğim bıyıklarımı kesmek zorunda kaldım. AK Parti'li arkadaşlar beni tıraş ettirmek için berber ve tıraş takımı getirmişler. Ben sözümü yerine getirdim ve toplantıya gelmeden önce bıyıklarımı keserek geldim. AK Parti'lileri kutluyorum" dedi.

(HÖ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title