Haberler

İki Aile Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

Malatya'da iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Malatya'da iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Hanımın Çiftliği Beldesi Kültür Mahallesi'nde ikamet eden M.Y. sabah saatlerinde yengesi ile tartıştı.Gelinin durumu ailesine bildirmesi üzerine eve gelen M.K. , D.K. ve E.K. eniştesi R.Y. ile kardeşi M.Y. ile tartışmaya başladı. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine sopa ve bıçakla saldırdı.

Çıkan arbede de R.Y. elindeki ekmek bıçağı rast gele salladığı sırada abisi kardeşi M.Y. yi bıçakladı. Durumun polise bildirilmesi üzerine kısa sürede çok sayıda ekip olay yerine gelerek tarafları ayırdı. Bıçakla ağır yaralanan M.Y. ve kavga Sırasında hafif yaralanan D.K., M.K. ve E.K. ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Turgut Özal Tıp merkezine sevk edilen M.Y. acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra mahallede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri kavga sırasında kardeşini öldüren R.Y. yi gözaltına aldı. Polis olayın meydana geldiği yerde inceleme yaparken gelinin kardeşlerinin geldiği ticari taksinin cam ve tekerlerinin hasar gördüğü görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title