Haberler

İçişleri Bakanı Şahin Samsun'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Biz, siz ve hepimiz bu hayatı güzel kılmak, kardeşce geçinerek huzur içinde bu ülkenin insanı ve vatandaşı olmanın onurunu doya doya yaşayarak zamanı iyi değerlendirelim" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Biz, siz ve hepimiz bu hayatı güzel kılmak, kardeşce geçinerek huzur içinde bu ülkenin insanı ve vatandaşı olmanın onurunu doya doya yaşayarak zamanı iyi değerlendirelim" dedi.

Bakan Şahin, Ordu'daki incelemelerinin ardından Samsun'un Çarşamba ilçesine geldi. Çarşamba Belediyesi'ne ait bir restoranda akşam yemeğine katılan Şahin, burada idarecilere seslenerek, şunları söyledi:

"Önünüzde 10 tane proje olabilir. Onun altında kalıp pes etmek yerine bir tanesinin yakasından, paçasından tutup çözersek 9'una karşı bakışınız ve psikolojiniz değişecektir. Bir tanesinden başlayın 10'undan korkmayın. Bir tanesine gücünüz yeter. Onu hallettikten sonra çorap söküğü gibi kendiliğinden gelir diğerleri. Bunun en canlı ve en yakın örneği Çarşamba Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'dır. Başkanımız 2004 yılında belediyeyi birçok sorunla devraldı. Ama 8 yılın sonunda o günün sorunları artık bitti. Yeni sorunlar yepyeni konular, projeler hatta bir kısmı fantezi projeler halini aldı."

"Ülkemiz güzel, insanlarımız güzel, bazı ufak tefek sorunlarımız var" diyen Şahin konuşmasına şöyle devam etti:

"Hiçbir şeye kafanızı takmayın. Onlarla devletin diğer ilgili birimleri güvenlik güçleri, haber alma teşkilatları diğer sosyal, psikolojik programlarını uygulayacak birimler çalışmalarını yürütüyorlar. Biz, siz ve hepimiz bu hayatı güzel kılmak, kardeşce geçinerek huzur içinde bu ülkenin insanı ve vatandaşı olmanın onurunu doya doya yaşayarak zamanı iyi değerlendirelim. Hem kendimize güzel mekanlar, güzel şehirler inşa etmeye devam edelim. Bir gün ömür bitecek kalanlara bizi hayırla yad edecekleri iyi eserler, iyi örnekler, iyi davranışlar bırakalım."

Bakan Şahin, Çarşamba ilçe Jandarma Komutanlığı ve ilçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ettikten sonra karayoluyla Ankara'ya gitti.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

İdris Naim Şahin Fatma Şahin Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title