Haberler

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu Açıklaması

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Aramızdaki çekişmeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kışkırtıp eskiden kendi askerlerini gönderip işgal ettikleri ülkelerimizi şimdi bizden birilerinin eliyle karıştırıyorlar, bizim kanımızı bizim...

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Aramızdaki çekişmeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kışkırtıp eskiden kendi askerlerini gönderip işgal ettikleri ülkelerimizi şimdi bizden birilerinin eliyle karıştırıyorlar, bizim kanımızı bizim çocuklarımızla döktürüyorlar." dedi.

Yapıcıoğlu, partisince merkez Yüreğir ilçesindeki bir restoranda vatandaşlar ve partililer için düzenlenen iftar programında, ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Dünyanın pek çok köşesinde İslam beldelerinin acı içinde olduğunu belirten Yapıcıoğlu, "Rabbim bütün şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin. Mavi Marmara saldırısının yıl dönümünde Kudüs ve Filistin toprakları kuşatma altında. Dünyanın pek çok köşesinde islam beldeleri benzer acılar yaşamakta. Kudüs, siyonistlerin işgali altındayken pek çok beldede Müslümanlar birbirlerine silah doğrultmakta." ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu, gücün Batı'nın dayattığı gibi silahtan değil de birlik ve beraberlikten alınması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Aramızdaki çekişmeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kışkırtıp eskiden kendi askerlerini gönderip işgal ettikleri ülkelerimizi şimdi bizden birilerinin eliyle karıştırıyorlar, bizim kanımızı bizim çocuklarımızla döktürüyorlar. Gücümüzü Batı'nın bize dayattığı gibi silahtan değil de birlik ve beraberliğimizden almış olsaydık, biz bu halde mi olacaktık? Silah gücünü ellerine geçirenler, bizi gücün silah olduğuna inandırdılar. Dayanak noktasının güç olduğunu, hakkın birşey ifade etmediğini, haklı olanın güçlü olduğunu söylediler. Yani 'güç kimdeyse o haklıdır' dediler."

Gücü elinde tutanların istedikleri zaman helikopterleri düşürebildiğini anlatan Yapıcıoğlu, "Bu gücü elinde tutanlar bütün dünyaya ve bize verdikleri helikopterlere, uçaklara yerleştirdikleri çiplerle istedikleri zaman uzaktan bilgisayar başında uydudan müdahale ile uçakları ve helikopterleri düşürebiliyorlar. (Şırnak Şenoba daki helikopter kazası) 'Kazadır' dediler, bilemiyorum belki kazadır ama biz enerjimizi birbirimizle uğraşmakla geçirdikçe onlar da silah ve uçak yapacak bize satacak ve o sattıkları silahları da birbirimize karşı kullanmamıza izin vercekler. Rabbim bu halden çıkmayı bizlere nasip etsin." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Zekeriya Yapıcıoğlu Yüreğir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title