Haberler

HÜDA PAR'dan Suriye Okulu'na Ziyaret

Güncelleme:

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan bir heyet, hayırlı olsun temennilerinde bulunmak ve tanışmak amacıyla Suriye Okulu'nu ziyaret etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan bir heyet Diyarbakır'da açılan Suriye Okulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Muhammed Said Murad ile görüştü.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, Molla Sekan Gündüz ve il heyeti hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarılar dilemek için "Diyarbakır Suriye Medresesi" adıyla açılan Suriye Okulu'nu ziyaret etti.

Suriye Okulu'nu ziyaret eden HÜDA PAR heyetini Okul Müdürü Muhammed Said Murad ve Okul Yardımcısı Samir Ahmed karşıladı. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, "Okulunuz hayırlı olsun. İnşallah savaştan kaçıp okuma fırsatı bulamayan bütün çocuklar bu vesile ile okullarına kaldıkları yerden devam eder. Allah sizleri muvaffak etsin, çalışmalarınızda sizlere başarılar dileriz" dedi.

Okul hakkında bilgi veren okul müdürü Muhammed Said Murad, "Bizi ziyaret ettiğiniz sizlere teşekkür ederiz. Okulumuzda 300'den fazla öğrenci var. Kontenjan sıkıntısından dolayı diğer öğrencileri geri çevirmek zorunda kaldık. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu kontenjanı biraz daha arttırarak daha çok öğrenci alacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak HÜDA PAR heyeti sınıfları gezerek öğrencilerle kısaca hasbihal ettikten sonra ziyaret sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Muhammed Said Diyarbakır Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title