Haberler

    Htc One Max İçin Bataryalı Kılıf Aksesuarı Duyuruldu

    HTC, yeni akıllı telefonu One Max ile uyumlu olan özel bataryalı aksesuar lanse etti.

    Furkan Yaldız - - Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, 5.9 inç büyüklüğünde ve 1080p çözürlüğünde ekran, Qualcomm'un Snapdragon 600 yonga seti, UltraPixel destekli 4 megapiksel çözünürlükte kamera ve parmak izi okuyucu sensörü gibi özellikler barındıran telefon ve tablet karışımı hibrid cihazı One Max'i resmi olarak duyurdu.

    Ayrıca HTC, akıllı telefonu ile birlikte 'power flip case' adında bataryalı kılıf da lanse etti. Xperia Z Ultra ve Galaxy Note 3'e rakip olan HTC One Max'te 3300 mAh değerinde batarya bulunuyor, bu batarya ortalama 25-28 saat konuşa süresi sunuyor. Akıllı telefon tüketicilerinin ortak sorunu haline gelen batarya problemine, bir nebze de olsa çözüm getiren bu kılıf, 1200 mAh değerinde esnek pile sahip. HTC One Max ile uyumlu olan bu kasanın içerisindeki pil bir dereceye kadar bükülebiliyor.

    Toplam olarak HTC One Max, 4500 mAh değerinde dev batarya sunmuş oluyor. Bu da bir günü şarj sorunu yaşamadan geçirebileceğiniz anlamına geliyor.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Qualcomm Tayvan Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title