Haberler

Hendek'te Evcil Hayvanlara Kuduz Aşısı Yapıldı

Hendek Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri, Ortak Bir Çalışma Yaparak İlçede Bulunan Evcil Hayvanlara Kuduz Aşısı Yaptılar.

Hendek Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, ortak bir çalışma yaparak ilçede bulunan evcil hayvanlara kuduz aşısı yaptılar.

Hendek Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü, evcil hayvanların aşılanması için ilçe genelinde çalışma başlattı. Bu kapsamda belediye ekipleri, belediye sınırları içerisinde bulunan evcil hayvanları, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri de köylerdeki hayvanları aşılıyor. Belediye hopörlerinden anons yapılarak vatandaşlara aşı konusunda duyuru yapılıyor. Hendek Belediyesi Veterineri Kemal Atalay, aşılamayı Hendek Belediyesi Poliklinik Binası önünde gerçekleştirdiklerini belirterek, "Proje, Avrupa Birliği tarafından destekleniyor ve aşılar yurtdışından geldi. Şimdilik evcil hayvanları aşılıyoruz. Hedefimiz ilçede bulunan tüm hayvanları aşılamak. İlçe Tarım Müdürlüğü ile ortak uyguladığımız proje de hızlı yol kat ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda hassas olmasını bekliyoruz."dedi.

(HA-İÇ) 10.05.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title