Haberler

Helin ile Emral Hanım da Olacak

Hülya Avşar ile Saran Çifti, Gözlerine Roman Abromovich'in Kalacağı ve Bir Gecesi 25 Bin Euro Olan Belek'teki Lüks Oteli Kestirdi.

HÜLYA AVŞAR İLE SARAN ÇİFTİ, GÖZLERİNE ROMAN ABROMOVİCH'İN KALACAĞI VE BİR GECESİ 25 BİN EURO OLAN BELEK'TEKİ LÜKS OTELİ KESTİRDİ.

Tatil tercihini Antalya'dan yana kullanan Hülya Avşar ile Sadettin Saran, geleneklerini bozmadı. Kızları Lal ve Zehra'yı alarak tatile çıkmayı planlayan Hülya ile Saran, Belek'teki çok lüks bir otelin özel villalarında konaklamak için plan yapıyor. Roman Abromovich ve Rus raket Maria Sharapova'nın kalacağı haberleriyle gündeme gelen 'Leo' adlı lüks villalarda bir gece konaklama bedeli ise 25 bin euro.

24 saat kahyadan özel helikoptere kadar her türlü hizmetin sunulduğu villadaki çöp kutusu bile altından... Golf sahası, sinema salonu ve SPA merkezi gibi pek çok lüks hizmetin sunulduğu villanın duvarlarını Swarovski taşlar süslüyor. Süper villada; 1 hafta konaklamayı planlayan Hülya Avşar ile Sadettin Saran'a tatillerinde Avşar Kızı'nın annesi Emral Hanım ile kardeşi Helin'in de eşlik etmesi bekleniyor.

takvim

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title