Haberler

Hekimoğlu bitiyor mu? Reytingleri düşen Hekimoğlu final mi yapıyor?

Güncelleme:

Televizyon ekranlarının sevilen yapımlarından olan ve yabancı bir diziden uyarlama olan Hekimoğlu dizisi hakkında Hekimoğlu bitiyor mu? Reytingleri düşen Hekimoğlu final mi yapıyor? gibi sorular soruldu. Peki, Hekimoğlu dizisi bitecek mi? Hekimoğlu hangi gün, hangi kanalda?

Salı akşamları reyting yarışı büyük bir mücadele içinde sürüyor… TRT 1 ekranında Masumlar Apartmanı sezonun en iyi sonuçlarını almayı sürdürüyor. 10. bölümü de geride kalan dizi yine tüm kategorilerde birinciliği elinde bulundurmaya devam ediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde bulunduğu dizinin 10. bölümü de dün akşam tüm kategorilerde birinciliğe yerleşerek, tam not aldı. Atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da 6. sezona farklı bir hikaye ile merhaba demişti.

Oktay Kaynarca'nın başrolünde oynadığı dizi, yıllardır istikrarlı bir çizgide ilerliyor. Hayran kitlesini artırmayı da sürdüren EDHO 7-9 arası reyting oranları ile Salı akşamı tüm kategorilerde ikinci sıraya yerleşti.

HEKİMOĞLU BİTİYOR MU?

Salı akşamları yayınlanmaya başlayan ama düşen reytinglerin ardından Pazar gününe kaydırılan Menajerimi Ara, final yapmaktan kurtuldu.

Fakat Kanal D ekranındaki Hekimoğlu dizisi için durumlar pek de iyi gözükmüyor. 25. bölümü dün akşam ekrana gelen Hekimoğlu'nun düşük reytinglere sahip olması oranlarla kanalı final yapmaya zorluyor.

Timuçin Esen'in başrolünde bulunduğu dizinin gün değiştirmesi de söz konusu olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Farah Zeynep Abdullah Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Emre:

Hekimoğlunun günü uygun degil oyüzden izlememiştir lütfen cumartesi yapın bitmesin

0
0
yanıtYanıtla
Ateş:

Edho gibi saçma sapan mafya dizileri nasil izleniyor hayret biran önce rutuk yayin yasağı getirilsin gençleri toplumu zehirliyor

0
0
yanıtYanıtla
Çigdem:

Hekimoglu çok güzel günü uygun degil cumartesi olursa izlenir bitmesin

0
0
yanıtYanıtla
Nihat:

Bence hekimoğlu final yapmas lütfen kanal d hekimoğlu son bir şans ver lütfen çok ama çok güzel dizi ahlakı değerleri yok

0
0
yanıtYanıtla
Serra gül:

Hekimoğlu tv en güzel aile filmi. Final yaparsa üzülürüz!saçma sapan ahlaki değerleri olmayan diziler gençlerimizin ve aile yaşamımıza yanlış örnekler teşkil ediyor. Neden izletiyorsunuz! Hekimoğlu düzgün ve ailecek izlenen dizi severek izliyoruz final istemiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Ömercan:

Hekimoğlu bitmemeli halkımızın dikkatini cekecek ıygunsuz içerik olmadığı için zorlanıyor ama biraz bilim biraz ilim sevelim

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Arkasokaklar gibi yıllardır suren ve artik kabak tadi veren ve hekimoglundan cok daha maliywtli olan diziyi bitirin hekimoğlu devam etsin..

0
0
yanıtYanıtla
Elem:

Hekimoğlu dizisi kesinlikle yayından kaldırılmamalı büyük bir keyifle izliyoruz. Farklı konularda da dizi yapılabildiğini görüyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Mujgan Guney:

Reytinglere göre yurt dışında daha çok izleniyor Hekimoğlu, bilime güzel mesajları olan filim izlenmiyor, bitmeye mahkum boş mesajsız filimler one geçiyor hayret ediyor ediyorum ben Türkiyenin dizi zevkine ?? bitmemeli Hekimoğlu

0
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Hekimoglu bence çok faydalı bi dizi hastalıkları tanımamızı sağlıyor final olmasin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title