Haberler

HDP'li Başaran, Başbakan ve Çalışma Bakanına Soru Önergesi Verdi

Güncelleme:

Halkların Demokratik Partisi Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Başbakan Davutoğlu ve Çalışma Bakanı Soylu'ya soru önergesi verdi.

Başaran'dan 2 soru önergesi

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, 1994 yılında vatani görevini ifa ederken vurulan Beşiri doğumlu asker Nihat Özcan davası ve İŞKUR aracılığıyla işe alınanlar ile ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya soru önergeleri verdi.

Batman/Beşiri doğumlu er Nihat Özcan olayının neden aydınlatılmadığını soran HDP'li Başaran, hayatını kaybeden askerin dosyasında PKK tarafından vurulduğu, ancak resmi delillerce vücudunda çıkan mermi ve boş kovanlar ile görgü tanıklarının beyanlarına göre askerler tarafından vurulduğunu iddia etti.

Soruşturmanın sonuçlanmaması ve açılan davanın zaman aşımına uğramasının beklendiğini belirten Başaran, konu ile ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu'na soru önergesi sundu.

İŞKUR ALIMLARINI BAKAN SOYLU'YA SORDU

HDP Batman Milletvekili Başaran, ayrıca, İŞKUR'a geçici olarak alınan kişiler ve İŞKUR listesi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya soru önergesi verdi.

Başaran, Soylu'ya, İŞKUR listelerinin hangi sistemle alındığını sorarken, özellikle Sason ilçesine alınan kişilerin köy korucusu olduğunu ve AK Parti ilçe yöneticilerine yakın olan kişilerden seçildiğini iddia etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (2)

muhamet:

bu dünyada köle tek milet kürtler kalmis. bir türk dünyada kalsa, o da kürtlerin köle kamasi icin calisacak.

0
0
yanıtYanıtla
AVUKAT ALİ CAN:

HAİNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİGÖRECEKSİNİZ TÜRKÜN GÜCÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title