Haberler

Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

Güncelleme:

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programına, bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın seyircinin enişte itirafı damga vurdu.

Hayatta Her Şey Var programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyircinin eniştesiyle arasında yaşananları itiraf ettiği anlar olay oldu.

Hayatta Her Şey Var Programında Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

"ABLAMIN KOCASI BANA AŞIK"

Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programına çok konuşulacak bir itiraf damga vurdu. Telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci, ablasının kocasının ona aşık olduğunu ve kendisine ahlaksız, iğrenç bir teklifte bulunduğunu söyledi. "Ablamın kocası bana aşık. Ablama ve eşime bunu söyleyemiyorum. Ablam da eşine çok aşık ve eşimle eniştemin arası çok iyi" diyen genç kadın, ardından şunları dile getirdi;"'Bana eşini boşa ben de ablandan ayrılıp seninle evlenirim.' diyerek beni her gördüğünde sıkıştıran enişteme seni aileme söylerim dediğimde 'Sana kimse inanmaz' deyip beni tehdit etti dedi." Evlilik ve İletişim Uzmanı İnci Yeşilyurt ise bu gelen itiraf üzerine devam ederse görüşmeyi azalmtaya çalışın ve gerekirse annenize durumu iletip telefonunu bile engellemesini önerdi.

Hayatta Her Şey Var Programında Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Viral Beyaz TV Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (100)

44:

Bu programlari bir an önce yayından kaldırın ...

30
0
yanıtYanıtla
Memo bjk hollanda:

Parayla millete telefon actirip palavra sunuyorlar, sacma program......

24
2
yanıtYanıtla
ssss:

kaLDIRIN BÖYLE PROGRAMLARI YAYINDAn

21
2
yanıtYanıtla
yaşar:

tamamen kurgu üzerine yapılan bir program topluma kötü örnek oluyor insanların aklında olmasa bile böyle programlar ile beyne bu tür ahlaksız sinyalleri gönderiyorlar. merak ediyorum rtük ne iş yapar neden bu programları kapatmaz. biz nasıl bir toplum olduk çıktık bu gidişat nereye.

22
1
yanıtYanıtla
NABIYONUZ:

yok niye ağzım açık kalsın beyaz tv çok dindar ve muhafazakar ve ahlakın bekçisi bir yandaş kanal olduğundan bunlar normal. ahlaklı bir yayın olursa şaşırırırm

20
2
yanıtYanıtla
ADAM:

PROĞRAM İÇİN PARA İLE ADAM TUTUYORLAR. MİLLET TE SAF KERİZ. . .

21
1
yanıtYanıtla
REYTİNG UGRUNA:

İNANMAYIN DÜZMECE: Arkadaşlar REYTİNG uğruna kendi çalışanlarına telefon açtırıp absürt hikayeler uyduruyorlar yazık Ailenin temeline dinamiti asıl bu programlar koyuyor bazıları basına yansıdı senaryo bunlar senaryoooooo. . .

19
2
yanıtYanıtla
Objektif_Bakış:

Bu program FOX TV olsa kanala ceza hatta kapatmak kararı verilebilirdi. Ama gel gelelim ki beyaz tv yani kimin olduğunu anlatmama gerek yok çoluk çocuğun ve olduğu saatler gündüz kuşağında yayınlanan programa bak RTÜK sadece FOX TV yi gözetliyor. beyaz tv nin frekans numarasını RTÜK e yollamak lazım onuda izlesin belki gereği yapar.

20
0
yanıtYanıtla
ademim:

Reyting için yapılan bir kurgu/hile. . . inanmayın. . saçma sapan şeyler hep mi bu kadının programına denk gelir?inandırıcılığı kalmadı artık

15
2
yanıtYanıtla
................:

ya siz gazete okumuyormusunuz haberdemi dinlemiyorsunuz bunun gibi ne haberler çıkıyor. buneki neler oluyor. hala hayal dunyanızda temiz ahlaklı bir toplum olarak yaşıyor millet. ama malesef öle değil hergeçen gün pislik içine batıyoruz. gördüğüm duydugum hiç birşeyden şaşırmaz oldum. bunlar daha iyi günlerimiz.

yanıt0
yanıt1
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title