Haberler

Hafif Ticari Araç Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 4 Yaralı

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza saat 14.00 sıralarında D-100 karayolu üzerinde Suşehri' ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Şebinkarahisar yol ayrımında meydana geldi. İstanbul'dan Van'a gitmekte olan Fadıl İstemkar (55) yönetimindeki 59 JA 774 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre önündeki aracı solladıktan sonra kontrolden çıkarak yolun sağındaki 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Sakine Ayaz (57) olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Fadıl İstemkar ile Berfin İstemkar, Mahsun Ayaz(36) ve Sinan Ayaz (35) ise yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araç içerisinde sıkışan yaralı Mahsun Ayaz'ı kurtarmak için metal kesici makas kullandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Sakine Ayaz'ın cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebinkarahisar İstanbul Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title