Haberler

Hadzibegiç: "Son 5 Haftada İyi Bir Seri Yakaladık"

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, Son 5 Haftada İyi Bir Seri Yakaladıklarını Belirtti.

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, son 5 haftada iyi bir seri yakaladıklarını belirtti.

Hadzibegiç, Fenerbahçe karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımın ortaya koyduğu oyundan ve alınan 1 puandan memnun olduğunu söyledi.

Futbolcuların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini ve onları kutladığını ifade eden Hadzibegiç, ''Fenerbahçe'nin gücü belli. Bizde başa baş mücadele için kendi gücümüzü en üst düzeye çıkarmaya çalıştık. Son 5 haftada iyi bir seri yakaladık. Devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise, karşılaşmanın beklediği gibi geçtiğini, Denizlispor'un sert savunma yaparak, boş alanları iyi kapatıp iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ve maçın skoruyla da 2 tarafın puanları paylaştığını ifade etti.

Karşılaşmada fazla gol pozisyonu olmadığına işaret eden Zico, ''Orta saha mücadelesi oldu. Pas hatalarından dolayı fazla pozisyon yaratılamadı. Bizde maç içerisinde gerektiği gibi yaratıcı olamadık. 1 puanla ayrılmak bizi liderlikten etmiyor, yine lideriz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title