Haberler

    Yemin Dizisi 257. Bölüm Fragmanı

    Güncelleme:

    Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 22 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 257. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Yemin'de bu akşam Feride'nin söylediği yalan Emir'i çok kızdırır. Narin ise karanlık dünyasına alışmaya çalışır. 257.

    Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 22 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 257. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Yemin'de bu akşam Feride'nin söylediği yalan Emir'i çok kızdırır. Narin ise karanlık dünyasına alışmaya çalışır.

    257. Bölüm

    Emir, yeni kimliğinin kaydında Feride'nin ağabeyinin olmadığını öğrendiğinde yine deliye döner. Yine bir kadın ona yalan söylemiştir. Emir bu sefer öfkesini belli etmeden Feride'nin neden yalan söylediğinin peşine düşer. Öte yandan Feride'nin geçmişinden bir tehlike Tarhun konağının yakınında dolanmaya başlamıştır. Bu tehlike kimlere sıçrayacak?             Narin içinde bulunduğu bu zor durumla baş etmeye çalışmaktadır. Kör olmanın zorlukları her geçen an şiddetle yüzüne çarpmaktadır. Narin'in kör olmasına sebep olan Kumru ise susmayı tercih eder. Ev ahalisinin etrafında pervane olması bir yerden sonra Narin'in sinirlerini bozar. Narin her zamanki gibi güçlü durabilecek mi?

    Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir'in öyküsü hafta içi her gün 20: 45'te Yemin ile Kanal 7'de…

    Yönetmenler: Yasemin Türkmenli, Serkan MutGörüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

    Proje-Hikaye: Nazmiye YılmazOyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür, Gül Arcan, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü,, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek, Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

    Senaryo: Başak Yazı OdasıYapım: Karamel YapımMüzik: MinörSanat Yönetmeni: Müslüm ÇalaşınKostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Kanal 7 Eylül TV Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title