Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri'nde

Güncelleme:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'ye resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere geldi. Kurtulmuş, Abu Dabi'de çeşitli görüşmeler yapacak ve ASELSAN BAE Ofisi'nin açılış törenine katılacak.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'ye geldi.

Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından geldiği Abu Dabi'deki Al Bateen Havalimanı'nda BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer tarafından karşılandı. TBMM Başkanı Kurtulmuş ile Türkiye-Bahreyn Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Abu Dabi'ye geldi. Kurtulmuş, Abu Dabi'de, ASELSAN BAE Ofisi'nin açılış törenine katılacak, BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüşme yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birleşik Arap Emirlikleri Numan Kurtulmuş Aselsan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title