Haberler

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Anadolu Ajansı'nın 104. yıl dönümünü kutladı

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Şıldak, AA'nın haberlerini anlık olarak dünyanın her köşesine ulaştırmasından gurur duyduğunu belirtti.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Şıldak, mesajında, AA'nın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurtuluş mücadelesine yönelik havadislerin Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar ulaştırılabilmesi amacıyla kurulduğunu hatırlattı.

Vali Şıldak, şunları kaydetti:

" Anadolu Ajansı, geçen 104 yıllık sürede teknolojik gelişmeleri takip edip kendisini yenileyerek, günümüz iletişim araçlarıyla dünyanın her köşesindeki abonelerine haberlerini anlık olarak ulaştırmaktadır. Sektöründe dünyayla yarış halde olan ve 13 dilde servis ettiği haber, fotoğraf ve videolarıyla gururumuz olan Anadolu Ajansının 104'üncü yaşını yürekten kutluyor, dünyanın her noktasındaki çalışanlarına başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Hasan Şıldak Şanlıurfa Medya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title