Haberler

Masterchef yeleği kim kazandı? 25 Aralık Masterchef ilk gömleği kim aldı?

Güncelleme:

Masterchef yarışmasında son haftalara girilmesiyle beraber, dün yayınlanan bölümde ilk şef önlüğünü kazanan yarışmacı belli oldu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da ilk gömleği kim aldı gündeme geliyor. Peki, Masterchef yeleği kim kazandı? 25 Aralık Masterchef ilk gömleği kim aldı?

Masterchef yeleği kim kazandığı araştırılırken 25 Aralık Masterchef ilk gömleği kim aldığı merak ediliyor. Finale sayılı günler kalan MasterChef All Star'da ilk şef önlüğünü giyen isim belli oldu. Masterchef yeleği kim kazandı? 25 Aralık Masterchef ilk gömleği kim aldı? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF YELEĞİ KİM KAZANDI?

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da final için geri sayım başladı. Tahsin, Kıvanç, Esra, Sergen, Barbaros, Hasan ve Eren arasında oynanan oyunlarda ilk şef önlüğünü giyen isim Tahsin oldu.

Masterchef yeleği kim kazandı? 25 Aralık Masterchef ilk gömleği kim aldı?

25 ARALIK MASTERCHEF İLK GÖMLEĞİ KİM ALDI?

MasterChef'in ilk oyununda yarışmacılar haşhaş kullanarak yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmaya çalıştı. Sürenin sonunda tadım yapan şefler, tabakları da tek tek puanladı. İlk oyunun sonunda Tahsin 19, Kıvanç 17,5, Esra 14,5, Sergen 18,5, Barbaros 20, Hasan 20,5, Eren de 21 puan aldı.

Yarışmanın ikinci turunda ise ünlü şef Yoshizumi Nagaya konuk olarak geldi. Yarışmacılar, konuk şefin Tai No Confit tabağını yapmaya çalıştı. Gecenin sonunda verilen puanlarla Esra 33, Kıvanç 38,5, Sergen 45, Tahsin 50, Barbaros 42,5, Hasan 45, Eren ise 47 puana ulaştı. Böylelikle yarışmada ilk şef ceketini giyen isim 50 puan alan Tahsin oldu.

Yaşadığı mutluluğu ve şaşkınlığı anlatan Tahsin, "Çok mutluyum. Böyle başarılı anlarda hemen geçmiş geliyor. Galiba benden bir şeyler oluyor, diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Danilo Zanna MasterChef Aralık Star Televizyon Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title